Armin Nicoară face nunta! Va fi unic în România. EXCLUSIV
Noutati

Armin Nicoară face nunta! Va fi unic în România. EXCLUSIV

Vestitul saxofonist Armin Nicoară și iubita lui, solista Claudia Puican, au bifat mai multe despărțiri scandaloase și împăcări romantice, până să formeze un cuplu solid. Mai mult, vor să-și unească destinele, nuntă care va avea loc cel mai probabil anul viitor, după pandemie, când se vor ridica toate restricțiile, căci lista invitaților este foarte lungă. Artistul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, unde va avea loc petrecerea cu ștaif: ”Fac chef pe stadionul din Timișoara, îi bag pe toți în cort!”.

Ce se va întâmpla la nunta lui Armin Nicoară? Va fi un eveniment spectaculos
Se anunță nuntă mare, anul viitor, în showbiz-ul românesc! Armin Nicoară și Claudia Puican au început deja pregătirile pentru cel mai important eveniment din viața lor, nunta. Contactat de reporterii playtech.ro, ”Regele saxofonului” ne-a vorbit despre petrecerea cu ștaif: “Au început cântările în ultimele zile și sună telefonul foarte mult, d-abia mai fac față, dar asta mă bucură foarte mult.

Însă, nu uit deloc de nuntă, am vorbit deja, zilele trecute, cu un masterchef, pentru ca invitații să aibă tot felul de delicatese, care să le placă. Tata se interesează pentru o formație din Turcia, să vină să ne cânte la petrecere. Vreau o nuntă cu peste 1.000 de persoane. Pe mine mă roagă mulți să îi chem la nuntă. M-am gândit și la faptul că nu o să am timp să mă văd cu toți, ca să le dau invitațiile, așa că o să îi anunț pe wp”.
”Fac petrecere pe stadionul din Timișoara, îi bag pe toți în cort!”.
Celebrul instrumentist își laudă iubita, care îi va deveni soție: “Viitoarea mea nevastă e mereu pe capul meu, are grijă de mine, ba să merg la stomatolog, ba să mă îmbrac nu știu cum. Mă iubește, ce să mai! Pentru că voi avea foarte mulți invitați, conștientizez faptul că nu o să îmi încapă toate persoanele prezente într-un restaurant așa că fac petrecere pe stadionul din Timișoara, îi bag pe toți în cort! Acum să vedem și cât mă costă”.

Vrea cinci perechi de nași
Armin Nicoară ne-a mai dezvăluit că partenera lui de viață este modestă și că nicidecum nu visează, ca el, la o nuntă de cinci stele: “Viitoarea mea soție îmi tot spune că facem cununia civilă, anul acesta, însă eu vreau o nuntă de cinci stele. Vreau să am cinci perechi de nași, în total zece nași.

Vreau o nuntă aleasă, cum nu a mai fost!”, ne-a mai spus el, pentru impact.ro Cei doi viitori soți au trecut însă și prin mari scandaluri, din cauza geloziei. Anul trecut, Armin mărturisea public că artista este o femeie tare posesivă: “Mi-am luat hainele și am plecat din casa ei, m-am dus la mine. Nici acum nu le-am dus înapoi, încă suntem așa… I-am și zis: ”Dacă nu face cum vreau eu, nu mă mai întorc!”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *